Slide1

GARAGEPORT

LEDHEJSEPORT

elegance line

Slide2-Job

VI SØGER

NYE FOLK

Lad os tage en kop kaffe

Slide2-Job2

ER DU PORTEKSPERT

?

Så har vi et job til dig

En serviceaftale der sikrer dig en funktionel og driftsikker port

Hvis levetid, funktionalitet, sikkerhed og driftssikkerhed betyder noget for dig, bør du overveje en serviceaftale hos os. Vi sikrer og vedligeholder din port. Dette gør, at din port vil holde i mange flere år, sammenlignet med en port der ikke bliver udført service på. Derudover øger du din egen og andres sikkerhed, med en port der er driftsikker. Alle vores montører og serviceteknikere har megen erfaring, og er uddannede i montering, reparation og service. Udover servicering af vores egne industriporte, er vores serviceteknikere specialister i andre portmærker samt læsse-ramper, sluser, PVC-gardiner, hurtig- og brandporte.

Vores serviceaftale inkluderer

 • Service og eftersyn samt reparation af alle typer  porte, ramper og sluser
 • Service og eftersyn samt reparation af ABDL-anlæg og brandporte. Vi foretager også afprøvning af centralenhed, rengøring af ankerplader, kontrol af holdemagneter, samt gasafprøvning af alarmfunktioner
 • Kontrol, smøring og justering (iht. Arbejdstilsynets regler og krav), her sker også en mærkning af porten med dato
 • Udarbejdelse af tilstandsrapport, statusrapport på porten
 • Hurtig udrykning ved akutte tilfælde
 • Konkurrencedygtige priser
 • Markedets absolut korteste leveringstid på reservedele

Vi kan hurtigt rykke ud såfremt der opstår et brud på porten. Derudover skal du ikke betale overpriser for vores services – vi har nemlig meget konkurrencedygtige priser! Vi anbefaler en løbende vedligeholdelse samt servicering af din port, da man ikke kan undgå en daglig slidtage. Alt afhængig af dine behov, tilbyder vi en række forskellige aftaler, hvilke sikrer at du får det du, og din port/porte, har brug for.

Flere Fordele?

En PSC Serviceaftale, omfatter et årligt eftersyn, der er foretaget af vores højst kvalificerede teknikere. På denne måde undgår du uforudsete fejl og derved yderligere omkostninger.

 • Du får en planlagt vedligeholdelse. Dette sikrer en minimal risiko for nedbrud der er grundet slidtage. På denne måde undgår du uventede omkostninger
 • Portens sikkerhedsdele bliver kontrolleret regelmæssigt. Dette reducerer den risici der er for ulykker
 • Vi rådgiver dig når vi udskifter dele, eller når der viser sig tegn på slitage
 • Vi tager hensyn til nødreparationer

Serviceaftale

Portcenter Sjælland kan tegne dig en serviceaftale, der er udrettet efter dine behov. Denne aftale opfylder alle Arbejdstilsynets krav, og sikrer på denne måde en optimal drift uden stop. Eftersyn skal iflg. Arbejdstilsynet gennemføres mindst hver 12. måned, hvis der er tale om en industriport.

Lovpligtigt eftersyn
Arbejdstilsynet kræver, at industriporte skal vedligeholdes. Sådan så porten kan betjenes, og så den fungerer fuldt funktionelt og driftsikkert i hele dens levetid. De periodiske eftersyn samt serviceringer, bør foretages af specialister og teknikere inden for fagområdet.

God totaløkonomi
Med en professionel service, overholder du ikke kun lovkrav inden for området. Med en regelmæssig service forebygger du også både funktionsfejl og driftsstop. Du forlænger portens levetid og sikrer ansatte. Du får en bedre driftsøkonomi, da du forhindre uforudsete skader – både på personer, køretøjer og porten selv.

Priser (ekskl. moms)
Serviceeftersyn på en port: 545,-
Serviceeftersyn på følgende port (op til fem porte): Kr. 400,-
Smøre- og glidemidler (pr. besøg, op til fem porte): kr. 75,-
Kørsel, Zone 1 kr.160,- ,Zone 2 kr. 260,- , Zone 3 kr. 420,-

Du kan få en specialaftale ved flere porte
Servicemontør pr. påbegyndt time: Kr. 455,- ex. kørsel
Servicemontør pr. påbegyndt time med aftale: Kr. 495,-
Bemærk at en serviceaftale hos os indeholder, arbejdstid samt smørre- og glidemidler!

Øvrige fordele
Med en serviceaftale hos os får du desuden 10% på reservedele, og selvfølgelig udskifter vi ikke reservedele uden accept. Ved en reperation skal du ydermere ikke betale for tillæg såsom ekspeditions- eller faktureringsgebyr.

Kontakt os i dag og få tegnet en aftale!
Vil du have tegnet en serviceaftale, eller ønsker du blot yderligere information? Ring til os i dag 22 82 85 27!