Slide1

GARAGEPORT

LEDHEJSEPORT

elegance line

Slide2-Job

VI SØGER

NYE FOLK

Lad os tage en kop kaffe

Slide2-Job2

ER DU PORTEKSPERT

?

Så har vi et job til dig

SERVICE & EFTERSYN

Portcenter Sjælland udfører portservice på alle porte, uanset type og fabrikant. Dette gør vi for alle kunder – både private kunder og erhvervskunder. Vi sætter en kæmpe stor ære i, at have kunder, der er  tilfredse med vores udførte arbejde. Derfor giver vi naturligvis garanti på vores service. Ring til os på telefon 22 82 85 27, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på portservice. Vi foretager desuden periodiske eftersyn (jf. Arbejdstilsynets bekendtgørelse – 832/98 & 14). Dette er lovpligtigt, hvilket betyder at, der skal ske periodiske eftersyn og at disse skal udføres af sagkyndige teknikere en gang årligt.

Serviceaftale

Hos os kan du få en serviceaftale, hvilken er fast og inkluderer portservice og vedligeholdelse. Vi skal nok sørge for, at din port hele tiden lever op til Arbejdstilsynets regler, og at den forbliver fuld funktionel. En fast serviceaftale giver dig en optimal sikkerhed og en port der vil holde i mange flere år.

Overvejer du portservice og fast vedligeholdelse?

Hos os får du en pålidelig og omfattende service af din port. På denne måde skal du ikke bekymre dig om, hvornår din port sidst blev synet, eller hvornår den skal efterses igen. Vi holder din port i god stand, og efterser enhver detaljer, når vi besøger dig. Du er velkommen til at ringe til os, såfremt du ønsker yderligere information omkring vores portservices. Du kan ringe til os på telefon 22 82 85 27, så kan vi tage en uforpligtende snak, om dine behov og ønsker.

SERVICEAFTALE: Hvis sikkerhed, levetid og driftssikkerhed betyder noget for dig!

Arbejdstilsynets lovkrav

Vi har engageret os i Arbejdstilsynets regler, hvilket gør at du får en port der er sikret mest muligt mod arbejdsulykker. Arbejdstilsynets krav og anbefalinger, bliver, hos os, overholdt, og vi hvis du er kommet i tvivl om, hvorvidt din port overholder de gældende regler, kan du nedenfor se et lille udsnit af hvad Arbejdstilsynet kræver. Såfremt du ikke har fået opklaring på dine spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at ringe til os!

  • Porte skal regelmæssigt efterses, efter leverandørens anvisninger
  • Arbejdstilsynets praksis er, at der regelmæssigt sker et syn mindst hvert år – dette skal forebygge arbejds- og personulykker
  • Eftersynet kan kun foretages af en sagkyndig tekniker
  • Resultaterne af et eftersyn skal (industriporte) registreres og opbevares i en længere periode, på denne måde er de tilgængelige for Arbejdstilsynet
  • Alle (manuelle som mekaniske) porte, skal udstyres med fjederbrudssikring såfremt motoren kan frakobles
  • Porte skal have glas af akryl, for at mindske skader

OBS! Ejeren af pågældende port er selv ansvarlig for, at porten bliver vedligeholdt og efterset