Slide1

GARAGEPORT

LEDHEJSEPORT

elegance line

Slide2-Job

VI SØGER

NYE FOLK

Lad os tage en kop kaffe

Slide2-Job2

ER DU PORTEKSPERT

?

Så har vi et job til dig

Portservice: Hvad skal du vælge?

Når valget står mellem rulleporte, ledhejseporte, hurtigporte, og meget andet kan valget være besværligt. Det er vigtigt at du gør dig overvejelser omkring, hvad din port skal kunne, og omkring hvilken funktion den skal tjene. Disse overvejelser er vanskelige, da der findes tusinde af forskellige varianter, og ikke mindst fabrikanter, på markedet. Disse er til vidt forskellige priser og i forskellige kvaliteter. Vælger du kun efter udseende, eller pris, kan du risikere at gøre et dårligt køb.

Derfor er vi her for dig. Hos os får du gode råd og vejledning. Portcenter Sjælland har nemlig løsninger til alle former for montage. Vi har en masse typer af skinner, alt fra høje- til lave systemer, tagfølgende hejs og standard skinner. Vores skinner er lavet af galvaniseret stål, hvilket vil sige at skinnerne er zinkbelagte. Dette øger holdbarheden, og gør at skinnen forbliver pæn i lang tid efter opsætning.

Har du brug for hjælp til din nye portløsning?

Vi leverer og monterer! Ring til Portcenter Sjælland på tlf. +45 22 82 85 27. Få en god og ganske uformel snak omkring løsningstyper, behov og ønsker inden du endeligt beslutter dig. Vi yder rådgivning for både private og erhvervskunder. Vores porte har en lang levetid, og vi gør alt for at din portløsning bliver som du ønsker. Alle henvendelser besvares snarrest. Vi kan desuden give dig et uforpligtende tilbud på din nye portløsning!

KONTAKT OS I DAG
Portcenter Sjælland, vi kan hjælpe dig med din nye port