• Vi manglede indhegning og en elektronisk port til vores lager, til når køretøjer leverer og transporterer varer. Hele processen var meget professionel.
  Peter Rønn

  Kop & Kande2
 • Vi manglede indhegning og en elektronisk port til vores lager, til når køretøjer leverer og transporterer varer. Hele processen var meget professionel.
  Peter Rønn

  Kop & Kande1
 • Vi manglede indhegning og en elektronisk port til vores lager, til når køretøjer leverer og transporterer varer. Hele processen var meget professionel.
  Peter Rønn

  Kop & Kande

Rolleporte til industri

Rulleporte

MODERNE DESIGN OG SIMPEL OPBYGNING

En rulleport er en smart løsning, da opbygningen af porten er simpel og driftsikker. Porten kræver ikke styreskinner eller megen plads, hvorfor dette er en god løsning, hvis man gerne vil undgå pladsmangel. Rulleportens lameller er af isolerede stålprofiler med en tykkelse på 25 mm.

Porten kan desuden leveres i den farve du ønsker (vi tilbyder over 200 forskellige), og kan styles med vinduer, dør, ventilation og meget andet.

Sikkerhed og funktion

 1. Føringer (aluminium) er monteret langs åbningens kanter, og er udstyret med både børstepakninger og slider
 2. Nødåbning (porten kan åbnes manuelt ved strømsvigt)
 3. Afstandsklips – holder afstand mellem profilerne og sikrer lydsvag drift, samt forlænget levetid
 4. Glasbeklædt aluminiumsprofil (design) giver et flot lysindfald og leverer ekstra lys i rummet – derudover vil en ventileret profil (perforerede metalplader) give ventilation
 5. Aluminiumsprofilerne er udfyldt med PU-skum der er freonfrit
 6. Sikkerhedskantliste monteret i nedre pakning bevirker lukning af porten, når den kommer i kontakt med en forhindring og reversering af den til åben stilling

vi monterer rulleporte af aluminium

Modeller

vi monterer også rulleporte af alle typer

PORT BR-100

rulleporte med vinduespartier er en populær løsning til i forvejen mørke rum

PORT BR-100 (med vindueparti)

rulleporte med ventilationspaneler er gode til rum eller haller med med dårligt klima

PORT BR-100 med udluftningspaneler

Tilvælg ventileret sektion eller glas sektion

Vil du oplyse rummet, kan vi anbefale dig at indsætte glaspaneler i rulleporten. Dette kan ydermere hjælpe til at spare på din strømregning samt6 give porten et pænt udseende.

Du kan tilføje en ventileret sektion, såfremt du ønsker et nedkøle, eller blot have et tempereret klima, i rummet. På denne måde kan du kontrollere luftfugtigheden, oxygenindhold og luftskift.

Sidedøre 

Du kan tilvælge sidedøre (aluminium), hvis du tiltænker at dette gavner passagen. Du kan ligeledes designe døren, så den er i harmoni med porten. Dørene kan desuden også laves med vinduer.

Installationsmuligheder

du kan få rulleporte der er installeret indvendigt eller udvendigt
Udvendig afdækningsskærm,
(SI 17, SI 25, SI 40 automatik)

Indvendig afdækningsskærm,
(SI 55, SI 75 automatik)

den indvendige afdækningsskærm kan forebygge støvsamling og øge rulleportens levetid

Indvendig afskærmning

Udvendig installation med beskyttelses inddækning (billede 1 og 2)

Hvor der ikke er mulighed for indvendig installation (billede 3) er udvendig installation en løsning. Dog er det vigtigt at motoren beskyttes ved inddækning der beskytter motoren mod eksempelvis regn, sne og vind. Ved en motorinddækning, sikres installationen. Det er dog vigtigt at tage højde for installationstypen, hvilken vi kan guide dig yderligere med. Afdækningen kan også bruges indvendigt, hvis arbejdet i rummet skaber meget støvcirkulation.

Afdækningen fås i to farver. Helholdsvis: RAL 8019 eller RAL 9010. Denne kan naturligvis også specialdesignes, og farves i en anden, mere ønskelig, farve fra RAL-paletten.

 

Sæt kulør på

Vælg selv farven på din port, samt på de eksterne dele af porten. Vi pulverlakerer alle dele, i den farve du ønsker. Nedenfor kan du se alle farver vi tilbyder.

anteak

antracit-grå RAL 7016

antracit-quartz

antracit

brun RAL 8014

creme-hvid

Mørk grøn – RAL 6005

Gylden eg

hvid RAL 9016

macore

maho_kirse

metbrush-silver

mørk_eg

moseeg

oregon

sandgrain

sapeli

siena-noce

siena-rosso

sienia-pl

Sølvgrå RAL 9006

silkline

smoothgrain

sommerkirse