• Vi manglede indhegning og en elektronisk port til vores lager, til når køretøjer leverer og transporterer varer. Hele processen var meget professionel.
  Peter Rønn

  Kop & Kande2
 • Vi manglede indhegning og en elektronisk port til vores lager, til når køretøjer leverer og transporterer varer. Hele processen var meget professionel.
  Peter Rønn

  Kop & Kande1
 • Vi manglede indhegning og en elektronisk port til vores lager, til når køretøjer leverer og transporterer varer. Hele processen var meget professionel.
  Peter Rønn

  Kop & Kande

Portcenter Sjælland hjælper din med at opsætte dine panelhegn

Panelhegn

TERRÆNSIKRING PÅ MODERNE OG SOLID VIS

Vi tilbyder hegnsikring gennem vores vores ribbede gitterpaneler VEGA B, VEGA B Light og VEGA B Light II.
Panelerne monteres på fire typer af søjler. Gamma – (patenteret løsning af WIŚNIOWSKI) samt Beta (VEGA B og Vega B Light) og Omega. VEGA B panelet er produceret af svejsede stænger af stål, hvilke har en diameter på 5 mm. VEGA B Light panelet, er udført af stænger med en lidt tyndere diameter på 4 mm. VEGA B Light II panelethar ligeledes en diameter på 3 mm. Alle vores hegn er af galvaniseret stål.

Gitterpanelerne anvendes typisk til forskellige indhegninger. Dette kan eksempelvis være parker, offentlige steder, omkring bygninger eller omkring private ejendomme.

Montagesystemer

Panelerne monteres ved hjælp af kroge og knapper på BSAFE og BETA søjler. Samlingsstykker holder her samling på panelerne. GAMMA-systemet laves af dobbelte stålplader. Grundet søjlens meget specifikke udformning, bliver fastgørelsen usynlig på søjleoverfladen. OMEGA-systemet monteres på siden af søjlen med todelte spændestykker, hvilke spændes sammen med rustfrie skruer.

galvaniserede panelhegn af meget høj kvalitet

SAFE – søjletværsnit: 60 x 40 mm med monteringshuller

BETA hegn, af galvaniseret stål og lang levetid

BETA – søjletværsnit: 60 x 40 mm med monteringshuller

GAMMA hegn, højteknologisk udviklet panelhegn med mange års levetid

GAMMA – 2-T-profil, søjletværsnit: 65 x 42 mm med monteringshuller

panelhegn der er galvaniseret og med mange års levetid

OMEGA – søjletværsnit: 60 x 40 mm.

Højdeoversigt

Portcenter Sjælland kan opsætte dit hegn

Paneltype Paneldiameter [mm] Stort øje [mm] Lille øje [mm] Panelbredde [mm] Rustbeskyttelse Farver
 Vega B  5   50×200   50×50   2500 galvanisering, galvanisering + polyesterbelægning standard, andre fra RAL-paletten

VEGA 2D

Maksimal soliditet og styrke

VEGA 2D: panelerne er udført af svejsede stænger af stål, hvor de vandrette dobbeltstænger, med en diameter på 6 mm, kombineres med lodrette stænger der har en diameter på 5 mm.

VEGA 2D super: “Superpaneler” udført af svejsede stænger af stål, hvor vandrette dobbeltestænger, med en diameter på 8 mm, er kombineret med lodrette stænger der har en diameter på 6 mm.

Hegn, der er udført i et af VEGA-systemerne, er meget solide og fast i både form og opbygning. Disse sikrer en lang levetid og et topsikret område.

DELTA 2D – søjletværsnit: 60 x 40 mm.

SIGMA 2D – søjletværsnit: 60 x 40 mm.

kvalitetstestet hegn med garanti

OMEGA 2D – søjletværsnit 60 x 40 mm.

Paneler i DELTA 2D-systemet er hængt op på monteringklips, der findes under hver række af de dobbelte vandrette stænger (2D-L) eller med mindre antal klips (2D- S), fastgjort ved hjælp af samlingsstykker.

Paneler i SIGMA 2D-systemet er hængt op på monteringklips, der findes under hver række af dobbelte vandrette stænger, fastgjort ved hjælp af samlingslister.

Panelerne i OMEGA 2D-systemet monteres til søjlens side ved hjælp af 2-delte firkantede spændestykker, som spændes sammen ved hjælp af rustfrie skruer med knapper.

VEGA systemerne er i topklasse og har en levetid på mange år

Paneltype Diameter på vandrette stænger [mm] Diameter på lodrette stænger [mm] Øje [mm]  Panelbredde [mm] Rustbeskyttelse Farver
Vega 2D 2 x 6 5 50×200   2500 galvanisering, galvanisering + polyesterbelægning standard andre fra RAL-paletten

KORROSIONSBESKYTTELSE

LANG LEVETID

Alle elementer i vores panelhegn og hegnsystemer er beskyttet mod korrosion. Der er tale om en galvanisering og derefter en pulverlakering. Zinkbelægning opnås ved at dyppe stålet i flydende zink – dette beskytter indhegningen mod korrosion i mange år!

EFFEKTIV BESKYTTELSE

Galvaniseringen er omkostningseffektiv. Dette gælder både med henblik på produktion og også vedligeholdelse. Galvaniserede bebyggelseshegn kræver derfor ikke overfladevedligeholdelsemange år frem. Derudover kan galvaniseret stål genbruges, hvilket mindsker miljøbelastning og forurening.

DUPLEX-SYSTEM

Vi anvender DUPLEX-systemet, hvilket angiver en dobbelt overfladebehandling med zink og maling. Det betyder at din hegn lever endnu længere end almindelig hegnsløsninger. På denne måde mister hegnet heller ikke dets æstetiske fremtoning. Polyesterbeskyttelsesbelægning kan desuden males i over 200 farver fra RAL-paletten.

GENNEMPRØVET

Vores galvaniseringsproces, er en proces, opfylder alle krav for europæisk standard (PN-EN ISO 1461).  Dette sikrer at den påkrævede kvalitet af produkter der er galvaniserede, er som den skal være. Zinkbelægningen er meget modstandsdygtig – både over for høje og lave temperaturer. Derudover er den modstandsdygtig over for UV-stråling og sikrer dermed den aller bedste beskyttelse af ståloverfladen.

Farver

 

Design dit personlige og individuelle hegn – med RAL-panetten kan du helt selv vælge den lakering dit hegn skal have!

Blå | RAL 5010

Møregrøn | RAL 6005

Antracit | RAL 7016

Grå | RAL 7030

Sølv | RAL 9006

Hvid | RAL