Slide1

GARAGEPORT

LEDHEJSEPORT

elegance line

Slide2-Job

VI SØGER

NYE FOLK

Lad os tage en kop kaffe

Slide2-Job2

ER DU PORTEKSPERT

?

Så har vi et job til dig

HURTIGE PORTE: PCS INDUSTRIPORT

Hurtigporte, heriblandt vores PCS industriport, anvendes som oftest i passager, hvor der er meget hyppig passage og trafik. Her er en hurtig gennemkørsel vigtig, og gennemkørselstiden har en stor betydning, da dette sikrer et godt arbejdsflow.  PSC porten bidrager ligeledes til effektiv trafikafvikling.

PCS: selvreparerende og hurtig rulleport
Langt de fleste hurtigporte er selvreparerende. Dette betyder at konstruktionen af selve porten er self-repair, og selv retter sig ud/op ved påkørsel. På denne måde er porten effektiv, da den ikke behøver reparation ved påkørsel. Porten er skabt uden brug af stålprofiler og går derfor ikke itu ved påkørsel. Vores hurtigporte kan fås med en kort åbnings tid, faktisk helt op til 2,5 m/sek. Såfremt der sker et strømsvigt, åbnes porten manuelt. Dette sikrer at der ikke sker forsinkelser på arbejdspladser, hvor der er travle miljøer. Alle vores PCS porte overholder EUs sikkerhedskrav.

 

Portcenter Sjælland leverer og monterer din PSC hurtigport med høj sikekrhed

DynamicRoll: hurtig rolleport med fleksibel portdug
DynamicRoll er en port med en portdug, der er designet til trafikerede haller og pladser. DynamicRoll besidder også self-repair og kan derfor selv lede portdugen tilbage i de førringsskinner der holder porten. Systemet sikrer derfor en høj stabilitet når det kommer til drift. DynamicRoll kan leveres med en længere række optioner og eller brugerønsker.

Overvejer du en hurtig rulleport?

Ring til os på telefon +45 22 82 85 27 i dag og hør mere! Vi er eksperter i hurtige rulleporte og DynamicRoll!