Slide1

GARAGEPORT

LEDHEJSEPORT

elegance line

Slide2-Job

VI SØGER

NYE FOLK

Lad os tage en kop kaffe

Slide2-Job2

ER DU PORTEKSPERT

?

Så har vi et job til dig


AUTOMATIK OG TILBEHØR TIL PORTE

PORTAUTOMATIK
Ønsker du, at din port selv skal kunne åbne ved hjælp af portautomatik? Så kan Portcenter Sjælland hjælpe dig. Vi sælger portautomatik til alle typer portsystemer til både privat- og erhvervskunder på hele Sjælland og på Sydhavsøerne.

Ring til os på telefon 22 82 85 27, hvis du ønsker flere informationer omkring vores portautomatik.

Portautomatik til private
Det kan være en stor fordel at installere portautomatik i din port, hvis du ønsker en højere komfort i dagligdagen. Med en portautomatik er du nemlig fri for at gå ud af bilen, når du kommer hjem, og bilen skal i garagen. Det eneste du skal gøre er bare at trykke på en knap inde fra bilen, og porten åbner sig automatisk for dig. En anden fordel ved portautomatik er sikkerheden, da du er sikker på, at porten kun åbner og lukker, når du trykker på knappen.

Portautomatik til erhverv
Sikkerheden er ofte i fokus i forbindelse med industriporte, og her kan en portautomatik være med til at sikre, at der ikke opstår uheld. En portautomatik kan også være med til at sikre din ports levetid, da den bliver kørt op og ned i det samme tempo hver gang.

Bestil portautomatik hos os
Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en portautomatik, så tøv ikke med at kontakte Portcenter Sjælland. Kontakt os på telefon 22 82 85 27 eller via port@portcentersjaelland.dk. Vores medarbejdere står klar til at tage imod din henvendelse.